Geruchten
02 oktober 2007 - Ron Smeets

Samsung D880 met twee SIM kaarten

Heel lang geleden maakten de grote toestelmerken ook nog wel eens een model waar twee SIM kaarten tegelijk in konden, maar de laatste tijd waren het toch vooral (onbekende) Chinese toestelfabrikanten die nog heil zagen in dit soort oplossingen.

Daar lijkt nu echter weer verandering in te komen. Samsung heeft namelijk de D880 DuoS(im) aangekondigd. Inderdaad, een GSM die gelijktijdig bereikbaar kan zijn op twee mobiele telefoonnummers eventueel van twee verschillende providers.

Behalve de Duo Sim optie is de D880 ook een tri-band GSM met GPRS (geen 3G dus), een 3 MP camera, 2.3 inch QVGA display, Bluetooth met A2DP, een multimedia speler, microSD geheugenkaart en FM Radio.

Volgens de Wit-Russische bron gaat de D880 rond de 700 dollar kosten (ca. 500 Euro) en komt hij vanaf Oktober in de winkels. In welke landen dat zal zijn wordt niet erbij vermeld.Gerelateerde links:
Chinese Smartphone met twee SIM kaarten
Twee GSM’s in één
W-SIM, ofwel een GSM in een Simcard
GSM met drie SIM kaarten. . .
Dual SIM adapter met tijdklok
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.