Toestellen
08 april 2008 - Ron Smeets

Samsung D780 DuoS op komst

Enkele weken geleden werd dit toestel al een keer gespot in het geruchtencircuit als zijnde de Samsung P240, een model dat, net als de D880 DuoS, geschikt is voor twee sim-kaarten.

Vandaag werd bekend dat het toestel echter onder de naam D780 DuoS op de markt zal komen en die naam past natuurlijk beter bij de dual-sim modellijn van Samsung.

Ook de specs zijn iets anders dan aanvankelijk gemeld werd. Zo heeft de D780 DuoS een 2.1 inch QCGA display, 2 megapixel camera, tri-band GSM met GPRS en EDGE support, Bluetooth 2.0 met A2DP, USB 2.0 en een microSD geheugenkaart optie.

Het grootste voordeel van de D780 DuoS in vergelijking tot zijn grotere broer is echter de prijs. Verwacht wordt namelijk dat dit model, zonder abonnement, een prijskaartje krijgt dat onder de 300 Euro ligt.Gerelateerde links:
Tweede dual-sim Samsung op komst
Dual-Sim videodemo van de Samsung D880
Samsung D880 met twee SIM kaarten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.