Toestellen
18 januari 2010 - Ron Smeets

Samsung Corby POP komt dichterbij

Op Tweede Kerstdag, toen velen van jullie zich waarschijnlijk een weg baanden tussen de Kalkoen- of sneeuwresten, werd de Samsung Corby POP (C3510) al officieel in India onthuld. DIt is feitelijk een nog ietwat goedkopere uitvoering van de al niet bijster dure Samsung Corby.

De kans dat de Corby POP (binnenkort) ook bij ons te bewonderen (en verkrijgbaar) zal zijn is vandaag iets groter geworden.

Het toestel is nu namelijk ook in Rusland uitgebracht. En dat is alweer heel wat dichterbij dan India. Nee, zonder gekheid, of de Corby POP naar dit deel van Europa gaat komen is nog niet te zeggen, maar het is wel weer een bewijs dat Samsung nog lang niet 'klaar is' met de Corby Familie.

De Corby POP heeft hetzelfde 2.8 inch Touchscreen display als zijn 'duurdere broer', maar moet het verder doen met een 1.3 megapixel camera, Bluetooth, 30MB intern geheugen, microSD geheugenkaart ingang, een FM Radio. Verder heeft hij een 3.5mm Audio aansluiting, iets dat de originele Corby helaas niet heeft. De accu zou goed genoeg zijn (mede dankzij het ontbreken van functies als 3G) om acht uur te kunnen bellen. Het toestel gaat in Rusland zo'n 130 Euro kosten. Samsung-C3510-official-3 Samsung-C3510-official-UI Foto's via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.