Toestellen
26 december 2009 - Ron Smeets

Samsung Corby POP gepresenteerd

Toen de eerste Samsung Corby enkele maanden geleden officieel onthuld werd was al duidelijk dat de Koreaanse fabrikant meerdere toestellen met die 'familienaam' zou gaan lanceren. Inmiddels kennen we natuurlijk ook al de Corby Text, Pro en de Koreaanse high-end versie van de Corby.

In India is deze week een low-end versie van het teostel gelanceerd, de Corbv POP C3510 (niet te verwarren met de LG POP natuurlijk)

De Corby POP heeft weliswaar hetzelfde 2.8 inch Touchscreen display, maar moet het verder doen met een 1.3 megapixel camera, Bluetooth, 22MB intern geheugen en een FM Radio. De accu zou goed genoeg zijn (mede dankzij het ontbreken van functies als 3G) om acht uur te kunnen bellen. Het toestel gaat lokaal zo'n 100 Euro kosten. Het is nog niet bekend wanneer de Corby POP in de Indiase winkels zal liggen. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.