Geruchten
15 januari 2010 - Ron Smeets

Samsung Corby Folder op komst

Dat de Samsung Corby een aantal broertjes en zusjes zou krijgen was bij de presentatie in Milaan al duidelijk. Daar werden namelijk ook al de qwerty (Corby TXT) en slider (Corby PRO) versie getoond waarvan de eerste inmiddels in Nederland ook al te koop is. En onlangs zagen we ook al de Corby POP opduiken.

Nu is nog een variant gespot , de Corby Folder, een clamshell versie van de Samsung Corby.

De specs, voor zover bekend, spreken van een clamshell met een 2.6 inch dsiplay, een 3 megapixel camera en een VGA 'front-cam', Bluetooth, microSD geheugenkaart optie en DMB support. Dit toestel zal voorlopig echter alleen in Korea uitgebracht worden. Of hij uiteindelijk ook bij ons in de winkels gaat verschijnen is nog niet bekend. Samsung-Corby-Folder-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.