Geruchten
18 januari 2010 - Ron Smeets

Samsung Corby Beat op komst?

Ik moet eerlijk toegeven dat, nadat ik enkele maanden geleden de eerste en overwegend enthousiaste reacties van diverse tieners en andere jongeren op het toestel gehoord had, het succes van de Samsung Corby iets achtergebleven is bij mijn verwachtingen.

Samsung lijkt er vooralsnog wel tevreden mee te zijn want de afgelopen maanden zijn diverse nieuwe telgen aan de Corby familie toegevoegd. De volgende in de rij lijkt de Samsung Corby Beat (M3710) te worden.

Het toestel is, kijkend naar de achterzijde, duidelijk een Corby en hij heeft ook nogal wat weg van de eerder al geintroduceerde Samsung Lindy (M5650). De Corby Beat zou vanaf Februari voor ca. 200 Euro, in de Russische winkels liggen. Of en wanneer deze Corby variant ook naar Nederland en België zal komen is nog niet bekend.

De specs van de Corby Beat, voor zover ze nu bekend zijn:
- Quad-band GSM
- 2.8 inch TFT Touchscreen display (240x320)
- 3 Megapixel camera
- microSD geheugenkaart ingang
- WiFi
- Bluetooth 2.1
- microUSB
- FM Radio met RDS
- Multimedia speler
- 3.5mm audio aansluiting
- Afmetingen: 103 x 56.5 x 12mm (hxbxd)
- 960 mAh accu

Samsung-Corby-Beat-M3710-b Samsung-Corby-Beat-M3710-a Meer fotos en een uitgebreide preview vind je bij de boys van Mobile Mail (Google Translate link)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.