Geruchten
01 oktober 2010 - Ron Smeets

Samsung Continuum, een Galaxy S met twee displays, gespot

Er zijn, vooral in de VS, al diverse varianten van de Samsung Galaxy S in omloop maar de Samsung Continuum (spreek uit: continjoewum ;-)) waarvan gisteren de eerste spy foto's opdoken had ik in ieder geval nog niet eerder gezien.

Helaas zijn de foto's, zoals zo vaak, niet echt duidelijk, maar wat je op de eerste foto hieronder wel goed kunt zien in het tweede (mini) OLED display onder het touchscreen scherm.

Dat display is bedoeld om belangrijke informatie weer te geven (inkomende oproepen, berichten, RSS feeds, datum, tijd etc.) zonder dat je daarvoor het primaire display hoeft te activeren. Een beetje een ingebouwde LiveView dus ;-) Overigens is de kans dat de Samsung Continuum, als hij daadwerkelijk bestaat, naar Europa komt vooralsnog redelijk klein. Het toestel op de foto's is namelijk voorzien van Verizon branding. En dat is een CDMA (en geen GSM) provider in de VS.

Samsung-Continuum-duo-display1 Samsung-Continuum-back

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.