Geruchten
22 oktober 2010 - Ron Smeets

Samsung Continuum duikt weer op, dit keer met video

Op de eerste dag van deze maand doken al eens enkele onduiidelijke kiekjes van de Samsung Continuum op, een Galaxy S met twee displays (aan de voorzijde weliswaar).

Enkele dagen geleden maakte AndroidCentral onderstaande videopreview van het toestel dat nog niet officieel gepresenteerd en, zoals de zaken er nu voor staan, waarschijnlijk ook niet naar Europa zal komen.

Het tweede display, net onder het primaire scherm, ziet er leuk uit. Daarop kun je een nieuws, social media updates en oproepgegevens zien maar het kan ook dienst doen als tiptoetsenbedieing voor de muziekspeler. Helaas is het toestel op de video niet echt in het juiste licht gefilmd want het grootste deel van de tijd kijk je naar een 'zwart scherm'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.