Geruchten
19 januari 2011 - Ron Smeets

Samsung Ch@t 350 (C3500) gelekt

Samsung zal volgende maand in Barcelona, op het MWC, ongetwijfeld weer een sloot aan nieuwe toestellen presenteren. De opvolger van de Galaxy S is daar een van en als we deze geruchten mogen geloven dan zal ook de Samsung Ch@t 350 (aka C3500) in Spanje het levenslicht zien.

Dit wordt een mid range toestel voor de fanatieke social netwerker en 'chatter'.

Qua specs heeft de Samsung Ch@t 350 onder andere een fysiek uitschuifbaar qwerty toetsenbord, een 2.4 inch touchscreen TFT display, quad-band GSM support met UMTS/HSPA (3G), WiFi, een 2 megapixel camera en microSD geheugenkaart optie. Veder wordt gesproken over Bluetooth 2.1, een FM Radio, multimedia speler en integratie van social netwerk en chat applicaties. De afmetingen zijn 100 x 52 x 16mm (hxbxd).

Samsung-Chat-350-a Samsung-Chat-350-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.