Geruchten
21 november 2010 - Ron Smeets

Samsung Ch@t 335 komt er aan

Officieel is er nog niets over bekend gemaakt en dus is er ook nog met geen mogelijkheid iets te zeggen over een eventuele Nederlandse en/of Belgische release van de Samsung Ch@t 335 (S3350).

Tsja, dat zul je altijd zien. Het toestel staat dus al op de Belgische site van Samsung ;-) (Thnx Dominick). Daar zal hij in ieder geval dus in de winkels gaan verschijnen. Op de Nederlandse site heb ik 'm nog niet gezien, maar die had ik vanmiddag wel al even bekeken ;-)

Gezien het feit dat dit toestel, dat dus nog een gerucht is, een dual sim optie heeft lijkt de die kans echter relatief klein. Uiterlijk lijkt deze Samsung een beetje op de BlackBerry Bold. Die associatie kwam bij mij tenminste meteen boven drijven.

De Italiaanse bron van dit gerucht noemt ook diverse specs van de Samsung Ch@t 335. Die staan dus ook op de Belgische Samsung site ;-) Daarbij behoren een 2.4 inch QVGA display, 2 megapixel camera, WiFi, Bluetooth 2.1, een trackpad, microSD geheugenkaart gleuf, Samsung Social Hub, een FM Radio, 3.5mm audio aansluiting en een dual-sim functie dus. Verder is het een quad-band GSM met GPRS en EDGE support.

Eerder werd wel al de Samsung Ch@t 322 gepresenteerd. Om de een of andere reden had ik die vorige maand gemist ;-) Hoe dan ook, dat toestel komt voorlopig niet naar Nederland en/of België.

Nog enkele foto's van de Samsung Ch@t 335: Samsung-Chat-335-a Samsung-Chat-335-b Samsung-Chat-335-BE 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.