Geruchten
10 oktober 2010 - Ron Smeets

Samsung Cetus (i917) wordt de Samsung Focus in de VS

De Samsung Cetus (i917) werd een tijdje geleden al eens gespot. Dit weekend is via de site van Microsoft zelf uitgelekt dat het toestel daar vanaf 8 November in de winkels van AT&T zal liggen als de Samsung Focus.

De kans dat de Samsung Cetus dus meer is dan een gerucht is hiermee weer een heel stuk groter geworden. Nu nog afwachten of dit Windows Phone 7 toestel ook naar Nederland komt. 

Wellicht dat we morgen (maandag 11 oktober) daarover al meer gaan horen tijdens de officiele presentatie van Windows Phone 7 bij Microsoft. Natuurlijk is het 'foutje' op de Microsoft website inmiddels hersteld, maar hieronder kun je nog een screenshot zien. De Samsung Focus is het toestel links. Samsung-Focus-Cetus-ATT-lek-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.