Geruchten
30 oktober 2008 - Ron Smeets

Samsung C6620 in Italië al te koop?

Als we de geruchten van de afgelopen dagen mogen geloven dan wordt deze nieuwe Samsung met de ietwat vreemde naam GT-C6620 de volgende mid-range Smartphone voor de Europese markt. Het toestel schijnt zelfs in Italië al in de winkels te liggen.

Qua specs is de C6620, ik hoop althans dat de 'GT' net zoals de SCH en SGH voorvoegsels puur voor administratief gebruik bij Samsung dient, niet echt spectacutair te noemen.

Zo heeft hij een 2 megapixel camera, qwerty toetsenbord, UMTS en HSDPA support, een QVGA display zonder touchscreen, Bluetooth en een microSD geheugenkaart optie. Opvallend zijn verder de kleuren van de C6620: groen-wit, rood-wit en zwart-wit. Lijkt mij dat Samsung hiermee dus meer op de gewone consument dan de zakelijke gebruiker gaat schieten.

Zoals gezegd zou het toestel in Italië al te koop zijn voor 199 Euro. Ik ben benieuwd wanneer Samsung er hier in Nederland iets over gaat roepen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.