Geruchten
14 mei 2009 - Ron Smeets

Samsung C3060R voor senioren

Samsung introduceert binnenkort in Rusland haar eerste senioren mobieltje, zo luiden de berichten.

Het toestel, de Samsung C3060R, wordt een candybar model met grote (verlichte) toetsen, een groot (2.2 inch, 176x220 pixels) display met dito letters, een SOS knop, eenvoudige bediening en behalve een 1.3 megapixel camera en FM Radio verder niet teveel poespas.

Volgens de bron zal het toestel volgende maand (Juni) al in de Russische winkels verschijnen met een prijskaartje van ca. 130 Euro (6000 Roebel). Het is niet bekend of dit toestel uiteindelijk ook in andere landen (bij ons) uitgebracht gaat worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.