Toestellen
29 januari 2007 - Ron Smeets

Samsung C140 kost nog geen 50 Euro

De afgelopen weken waren vooral de duurdere toestellen in het nieuws met als absolute topper natuurlijk de iPhone die met abonnement nog meer dan 500 Euro zal gaan kosten.

Hoog tijd voor wat 'cheapo toestelnieuws' dus en de Samsung C140 voldoet helemaal aan dat criterium. Dit instapmodel gaat, zonder abonnement, nog geen 50 Euro kosten, zo wordt verwacht. In Polen is hij al voor 44 Euro in de winkels gespot.

In ruil voor de lage aanschafprijs krijg je dan ook GEEN camera, QVGA display, 3G support en andere features, maar gewoon een dual band GSM met 700Kb geheugen en een 128x128 pixel kleurenscherm.Gerelateerde links:
Sony Ericsson W200, een goedkope Walkmanphone
Samsungs 'goedkope toestellen' nog te duur
Toestellen voor minder dan 15 Euro in 2008
Nokia stopt verkoop goedkope toestellen in Rusland
GSM 's voor minder dan €20 in 2007
Goedkope toestellen en gratis diensten
Motorola deal voor 6.000.000 cheapo GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.