Toestellen
11 november 2014 - Ron Smeets

Samsung brengt de Galaxy Note Edge in december al naar Nederland Toestel gaat 849 Euro kosten

Nadat Samsung in Duitsland al besloten had om, naar aanleiding van de relatief grote vraag naar de Galaxy Note Edge, het toestel exclusief in de Samsung Sores te gaan verkopen is zojuist ook Samsung Nederland overstag gegaan.

De Galaxy Note Edge zal in december bij ons verkrijgbaar zijn. De advies verkoopprijs wordt €849. Dat is weliswaar 50 euro minder dan eerder gedacht werd (en de Duitse prijs) maar nog altijd een flink bedrag. Het toestel zal bovendien, zo meldt de fabrikant in het persbericht, maar in beperkte aantallen verkocht gaan worden en als je er snel eentje wil hebben, dan raden ze aan om die te reserveren via de site van Samsung.

Uit het persbericht:
Kopers van de Galaxy Note Edge en Galaxy Note 4 krijgen van Samsung diverse Galaxy Gifts cadeau. Zij profiteren onder andere van € 2,50 extra leestegoed bij Blendle, hebben twee jaar toegang tot 50GB Dropbox-ruimte en krijgen maandelijks een gratis Engelstalig of Nederlandstalig e-book via Kindle voor Samsung. Een overzicht van alle Galaxy Gifts, vind je hier.

De Samsung Galaxy Note Edge is vanaf december verkrijgbaar in de kleur Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van € 849,-. Consumenten die de Galaxy Note Edge als eerste in huis willen hebben, kunnen het toestel in pre-order aanschaffen via Samsung.com. De Galaxy Note Edge heeft 32 GB intern geheugen dat kan worden uitgebreid tot 128 GB met microSD.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.