Toestellen
06 september 2009 - Ron Smeets

Samsung Blue Earth gekiekt

De eerste keer dat de Samsung Blue Earth aan het grote publiek voorgesteld werd was in Barcelona tijdens het Mobile World Congres. Nou ja, als je onder 'voorstellen' ook 'even laten zien op een sheet in een presentatie' verstaat ;-)

In Berlijn had de Koreaanse fabrikant eindelijk ook een tastbare uitvoering van de Blue Earth op haar stand gelegd. Ik moet zeggen dat het toestel er qua vorm en het fel blauwe uiterlijk bepaald niet verkeerd uit ziet. De foto's:

Samsung-Blue-Earth-b Samsung-Blue-Earth-Bottom-Side Samsung-Blue-Earth-Side Samsung-Blue-Earth-Top-Side Samsung-Blue-Earth-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.