Toestellen
14 oktober 2009 - Ron Smeets

Samsung Blue Earth eerst naar Zweden, in November bij ons

De milieuvriendelijke, deels door zonne-energie gevoedde, Samsung Blue Earth zou volgens eerdere berichten deze herfst in de winkels gaan verschijnen.

Welnu, het lijkt erop dat Samsung die belofte gaat waarmaken. Weliswaar zal het toestel deze maand eerst, en alleen, in Zweden te koop zijn, maar volgens de Koreaanse fabrikant zullen andere Europese landen snel volgen. Als alles volgens planning verloopt dan zullen wij hier in Nederland de Samsung Blue Earth ergens in November mogen verwachten. De prijs is (nog steeds) niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.