Geruchten
18 juli 2006 - Ron Smeets

Samsung 'BlackJack' bij Orange

Tijdens het Modaco Summer Event werden een hele stapel toestellen getoond die door Orange uitgebracht gaan worden. Behalve een drietal HTC mobieltjs zoals de Hermes (TyTN), Breeze (MTeoR) en Star Trek lag er ook een Samsung Smartphone tussen die verdacht veel op de i320 leek, maar er geen was.

Volgens de persoon die hem meegenomen had is dit (foto) de Samsung BlackJack, welliswaar vrijwel identiek aan de i320 maar met enkele vernuftige verbeteringen zoals 3G (UMTS) support en een camera voor videocalling. Daarnaast is ook het clickwheel achtige controlepad vervangen door een normale ronde selectietoets.

Het zou nog gaan om een prototype dus zal het ook nog wel even duren voordat de BlackJack, wat waarschijnlijk ook een 'projectmnaam' is, daadwerkelijk in de winkels ligt.Gerelateerde links:
De Samsung i320 van dichtbij bekeken
HTC MTeoR review van BengalBoy
HTC Hermes en Star Trek bij Vodafone
Is dit de HTC Trinity
Samsung's 'Q' gesignaleerd in Frankrijk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.