Geruchten
12 juni 2009 - Ron Smeets

Samsung Bigfoot wederom gespot

De Samsung Bigfoot werd een maandje geleden al eens gespot, compleet met enkele indrukwekkende (Android) specs.

De afgelopen uren is een nieuwe afbeelding (grote versie hieronder) van het toestel opgedoken waarop iets meer te zien is. Daarbij moet ik wel meteen aantekenen dat het toestel dat we hieronder zien een andere 'Bigfoot' is dan die van een maand geleden. Maar ja, daarom zijn het ook geruchten.

De bron meldt bovendien dat deze Android ook bij T-Mobile (in de VS) uitgebracht zal gaan worden. Wellicht dat we maandag hier ook meer over horen (wordt een drukke dag voor de boys en girls van Samsung in Londen ;-)) De Samsung Bigfoot zou onder andere uitgerust worden met Android 2.0 (Donut), een 3 MP camera, 3 inch touchscreen AMOLED display, UMTS/HSDPA en waarschijnlijk ook met GPS en WiFi.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.