Toestellen
27 maart 2009 - Ron Smeets

Samsung Betty Boop voor kids en Cartoon lovers

Ik weet niet of iedereen het cartoon fenomeen Betty Boop kent. Ik, als begin veertiger, in ieder geval wel.

Fans van het voluptueuze zwartharige zangeresje uit de Looney Tunes wereld kunnen hun hart ophalen want Samsung heeft, om te beginnen in Frankrijk, een heus Betty Boop mobieltje gelanceerd.

Het toestel zelf is een leuke instapper maar de Betty Boop print, wallpapers, ringtones en bijbehorende doos zullen het leed van het ontbreken van een goede camera, 3G en een touchscreen display voor de meeste fans wel verzachten ;-)

Zoals gezegd zul je vooralsnog een tripje naar Frankrijk moeten maken als je dit toestel wilt hebben want hij is alleen daar, via Bouygues Telecom, te koop. Losse toestelprijs: 129 Euro. De specs:
- Dual-band GSM
- GPRS/EDGE connectivity
- 65K kleuren display
- MP3 player
- FM radio
- VGA camera
- MicroSD card slot
- Max. 3 uur spreektijd
- Stand-by tijd: max. 192uur

samsung-betty-boop-box
samsung-betty-boop

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.