Nieuws
05 oktober 2011 - Ron Smeets

Samsung belooft iets 'groots' te onthullen, volgende week

Samsung houdt volgende week, op 11 oktober, haar volgende Unpacked evenement, samen met Google dit keer. Dat is al een tijdje bekend. Doordat Google meedoet wordt alom verwacht dat het de nieuwe Nexus Prime (of Galaxy Nexus) betreft.

De afgelopen uren heeft de Koreaanse fabrikant een nieuwe teaser video online gezet waarin gemeld wordt dat er iets 'groots' aan gaat komen dat bovendien een 'perfect combination' is.

In de video, hieronder, wordt de nieuwe aankondiging betiteld als 'Some things just go better together', geïllustreerd met voorbeelden als 'koffie en een krantje', melk en koekjes en 'wijn bij kaarslicht'. Een teaser van het toestel zelf wordt niet in de video getoond, maar die, áls het inderdaad de Nexus Prime of Galaxy Nexus, hebben we in eerdere geruchten natuurlijk al gezien. Letwel, onbevestigde geruchten daar waar het de specs en 't uiterlijk betreft ;-)

UPDATE (09u06): Zoals 'Smartie' in zijn reactie al opmerkte, wordt er wel, heel subtiel, iets getoond. Na ongeveer 22 seconden zie je onder de blauwe lijn in de video (zie ook de screenshot hierboven) een zwart, gebogen, toestel. Als dat inderdaad de vorm wordt dan voert Samsung (met Google) het gebogen design van de Nexus S dus nog een stapje verder door. De definitieve terugkeer van de 'banaan phone'? ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.