Toestellen
01 april 2009 - Ron Smeets

Samsung Beat DJ preview

De Samsung Beat DJ is een van de schaarse toestellen waar ik sinds de introductie in Barcelona reikhalzend naar uit kijk (samen met de N97 natuurlijk).

Niet zozeer omdat de Beat DJ zo'n super high end toestel is maar vanwege de diverse muziekfuncties, de bijzondere vormgeving en mijn verwachting dat hij het heel goed zal gaan doen bij de 12 tot 20 jarigen, een van de belangrijkste leeftijdsgroepen als het gaat om de populariteit van Samsung mobieltjes. Hieronder staat een ruim vijf minuten durende preview van de Samsung Beat DJ.

http://www.youtube.com/watch?v=oQ176caKwfY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.