Toestellen
28 april 2009 - Ron Smeets

Samsung Beat DJ faked in China?

Vanaf het moment dat ik de Samsung Beat DJ voor het eerst in mijn handen had, tijdens het MWC, heb ik niet onder stoelen of banken geschoven ik dit een bijzonder cool toestel vind dat wel eens een doorsland succes zou kunnen worden.

Als ik dit bericht moet geloven dan zou deze Samsung ook al nagemaakt zijn. Ik weet echter niet of dat wel klopt, Hij lijkt namelijk wel heel erg veel op het origineel, heeft gewoon de Samsung (en niet Samsvng of Samsing) naam en het Anycall logo van de Koreaanse provider. OK, de fotos zijn kwalitatief niet al te best en afkomstig van M8Cool dot com, een notoire bron van vele fake toestellen. Oordeel zelf maar.

Samsung-Beat-DJ-Fake-e
Samsung-Beat-DJ-Fake-f
Samsung-Beat-DJ-Fake-a
Samsung-Beat-DJ-Fake-d
Samsung-Beat-DJ-Fake-a1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.