Geruchten
07 april 2010 - Ron Smeets

Samsung Bada toestellen te zien op Russische Mobile Monday

Afgelopen maandag, toen velen van ons nog genoten van de Tweede Paasdag bezoekjes aan woonboulevards, autoshows, tuincentra en deregelijke, werd in het Russische Sint Petersburg de eerste Mobile Monday van deze maand gehouden.

Voor deze gelegenheid organiseerde de lokale Samsung afdeling een Bada Developer Day. Tijdens de presentatie die daarbij hoorde dook onderstaande sheet op met diverse nieuwe (nog niet eerder getoonde) Bada toestellen.

De toestellen op deze afbeelding zijn, waarschijnlijk bewust, niet echt duidelijk te zien, maar wat wel opvalt is het feit dat Samsung ook Bada toestellen met een slide-out qwerty toetsenbord in de planning heeft staan. Verder werd ook gesproken over de komst van enkele goedkopere varianten van de Wave. Al met al geen echt schokkend nieuws, maar formeel, als de geruchten kloppen natuurlijk, is dit wel de eerste kijk op de verdere Bada ontwikkelingen van Samsung.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.