Toestellen
11 oktober 2009 - Ron Smeets

Samsung B7620 Armani toch onthuld

De nieuwste Samsung Armani Phone, aka B7620, zou eigenlijk al op 11 Mei gelanceerd worden in Milaan, maar dat event werd toen, en de afgelopen maanden nog een of twee keer, uitgesteld. Eigenlijk werd alom al aangenomen dat Samung en Armani besloten hadden het toestel helemaal te schrappen. Nu is het toestel dus toch officieel gepresenteerd.

Ik moet ook eerlijk zeggen dat toen ik het toestel voor het eerst in mijn handen had, op weg naar de lancering van de Jét, het zien van de B7620 niet direct het Armani gevoel bij mij opwekte. Het is eigenlijk niet meer dan een slide-out touchscreen Smartphone met wat goud(kleurige) accenten en de naam Giorgio Armani erop.

Enfin, Samsung en Armani hebben nu dus besloten de B7620 toch op de markt te brengen. Voor de onthulling lieten ze zelfs Steve Ballmer (zie video) opdraven. De nieuwe Samsung Armani wordt namelijk een Windows Mobile 6.5 toestel en lijkt dus bedoeld voor managers met gevoel voor stijl en klasse. . .

http://www.youtube.com/watch?v=IpSg6r65lGI

Inmiddels is er ook al een preview van het toestel gemaakt door de boys van PhoneArena.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.