Toestellen
15 oktober 2009 - Ron Smeets

Samsung B7620 Armani ook naar Duitsland

De Samsung B7620 Armani die enkele dagen geleden officieel onthuld werd in Milaan gaat behalve in Italië ook bij onze Oosterburen in de schappen verschijnen. Dat meldde de Duitse tak van de Koreaanse fabrikant in een persbericht.

Het toestel zal vanaf November beschikbaar komen met een prijskaartje van €729, maar dat bedrag zal niemand echt verbazen. Je koopt immers een echte Armani Smartphone ;-) De belangrijkste specs:

- 3.5 inch AMOLED Touchscreen display
- Slide-out Qwerty (Qwertz) toetsenbord met tilt functie (30 graden)
- 5 Megapixel Camera
- Quad-band GSM
- UMTS / HSPDA Support (max. 7.2 Mbps)
- WiFi
- GPS
- Bluetooth 2.0, USB 2.0
- 8GB intern geheugen
- microSD geheugenkaart optie (max. 32GB)
- 800MHz processor
- Push-Mail
- Microsoft Office Suite

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.