Geruchten
12 juni 2009 - Ron Smeets

Samsung B7610 Louvre duikt weer op

Nou nou, het lijkt er vanochtend op dat ze er bij Samsung weer prima in geslaagd zijn om de toestelaankondigingen van aanstaande maandag geheim te houden, NOT!

Natuurlijk kan er nog niets met enige zekerheid gesteld worden, maar het is wel toevallig dat vlak voor de Londense presentatie (a.s. maandag) kort na elkaar twee (hernieuwde) Samsung geruchten opduiken. Na de nieuwe afbeelding van de BigFoot is het nu de beurt aan de B7610 Louvre, een toestel dat begin April ook al eens gespot werd. Ook dit plaatje is echter iets anders dan die uit het eerste gerucht over de Louvre.

De Samsung B7610 Louvre zou een Touchscreen Smartphone met slide-out keyboard en een 5 megapixel camera worden. Andere specs:

- Windows Mobile 6.1 (!) Professional OS (waarschijnlijk wel upgradable tot WM 6.5)
- GPS, WiFi
- HSDPA / UMTS
- microSD geheugenkaart optie (max. 32 GB)
- 3.5 inch AMOLED Touchscreen display

Als de geruchten kloppen dan zou de Samsung B7610 Louvre volgende maand (Juli) al in de winkels van Orange in Frankrijk moeten liggen. De prijs bedraagt tussen de 250 en 500 Euro. Wellicht dat we maandag in Londen meer hiervan horen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.