Toestellen
11 december 2012 - Ron Smeets

Samsung Ativ S duikt op bij T-Mobile Oostenrijk; hij komt?

Afgelopen zondag vroeg ik mij nog af waar de Samsung Ativ S, gepresenteerd op de IFA, toch blijft. Samsung Mobile in Nederland wist niet meer te vertellen dan dat het toestel 'nog niet klaar is' voor de Nederlandse markt. Online gaan al weken geruchten over een uitstel naar begin 2013 terwijl de Koreaanse fabrikant ook af en toe nog blijft volharden in de mededeling dat het toestel toch echt dit jaar nog in de winkels ligt. Maar in welke landen, dat wordt niet gezegd.

Enfin, vandaag is het toestel opgedoken bij T-Mobile in Oostenrijk. hij zou daar ook direct leverbaar (en dus op voorraad zijn). Tevens doken geruchten op dat de Ativ S ook deze week nog in Canada beschikbaar komt.

Redelijk goed nieuws dus. Nu maar hopen dat ook wij niet al te lang meer hoeven te wachten op de Ativ S. Voor de Kerst zou helemaal mooi zijn, maar dan moet Samsung nu toch wel zo ongeveer wat meer informatie prijsgeven over de komst van het toestel naar Nederland.

De Oostenrijkse T-Mobile listing: Ativ-S-TMo-Oostenrijk

De Canadese 'beschikbaarheidsgeruchten': Ativ-S-Canada

Bron (T-Mobile), Bron (Canada)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.