Toestellen
19 december 2007 - Chris Bannink

Samsung Anycall F338 is MusiCall

Leuke serie music phones heeft Samsung opgelijnd voor Europa. Eerder berichtten we al over de F330. Nu komt er ook de F338, de "Celebrity Edition". Volgens Samsung is de unieke muziekfunctie hét belangrijkste feature op dit apparaat dat komt in de kleuren "jazzy blue" en "rock purple".

Verder worden MP3, AAC, AAC+, e-ACC en WMA multi-music en music player formats ondersteund.

De F338 heeft 3,5G HSDPA, een 2MP camera aan de achterkant met 4x digital zoom en een VGA camera aan de voorkant voor het betere beeldbellen/videoconferencing. Zowel de camera's als de snelheid zijn daar geschikt voor. Lees verder, onder andere ook over de F218.

De iets simpeler Musicall phone F218 (zie foto boven)is smaller dan de F338 en weegt slechts 72 gram en komt in de buurt qua formaat van een gemiddelde MP3 speler. Het leuke van het design is het 180 graden wegdraaiende muziek gedeelte waardoor het toetsenbord tevoorschijn komt. De grote centrale draaiknop aan de voorkant is geinspireerd op de DJ draaitafels. Ik heb nog geen informatie over prijzen of beschikbaarheid in NL voorhanden.Gerelateerde links:
Samsung F330 musicphone geintroduceerd
Samsung F330 van dichtbij bekeken
Samsung F330 ook gespot
Samsung F330 ook voor de Kerst naar Nederland
Videopreviews van de nieuwe Samsung F330 en i780
Verslag van het Samsung City Event
Over de auteur: Chris Bannink