Geruchten
30 augustus 2011 - Ron Smeets

Samsung Android smartphone met mega display gespot

In Polen zijn twee kiekjes gespot van een Samsung smartphone met een mega groot display. Wellicht dat dit het toestel is dat in de roadmap geruchten van de afgelopen weken vermeld stond als de Samsung i9250. Die zou volgens de geruchten namelijk een 4.65 inch display krijgen.

Volgens de bron van deze foto's zou de Samsung op de foto's echter een 5+ inch display hebben. We zullen zien. Oordeel zelf maar.

De foto's zouden gemaakt zijn bij Samsung's R&D hoofkwarier in Warschau. Dat bestaat inderdaad en daarmee wordt het bestaan van dit toestel een stuk aannemelijker. Over de specs, behalve dat hij dus een 5+ inch display zou hebben, op Android draait en mogelijk een 'Galaxy' model is, wordt verder nog niets gemeld.

Samsung-Mega-Display-Rumor-b Samsung-Mega-Display-Rumor-a

En nog even ietwat ingezoomd: Samsung-Mega-Display-Rumor-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.