Nieuws
03 juni 2009 - Ron Smeets

Samsung Allure S niet de enige ster van de LadyPhone Party

Gisteravond werd de Samsung Allure S officieel gepresenteerd tijdens de jaarlijkse LadyPhone Party. Topmodel Yfke Sturm, sinds kort hét gezicht van Samsung, ontving het eerste exemplaar uit handen van M...

De avond, die in teken stond van 'A Touch Of Pink', begon met een Rode Loper sessie, voor deze keer omgetoverd tot een Roze Loper, waar tientallen BN-ers hun opwachting maakten met dé ster van de avond: De Samsung Allure S LadyPhone.

Na de officiele onthulling van de nieuwe LadyPhone werden de aanwezige BN-ers en gasten getrakteerd op een tweetal modeshows van tassenontwerper Omar Munie en de nieuwe collectie van de vorig jaar op tragische wijze overleden Percy Irausquin (PRC). De avond werd afgesloten met optredens van zangeres Krystl en de party-lounge band Hedkandi.Krystl

Bij het verlaten van de party kregen alle aanwezige gasten een rijkelijk gevulde goodie-bag mee met daarin niet alleen de Samsung Allure S LadyPhone maar ook een boek van Yfke Sturm, diverse mode accessoires, spannend damesondergoed van Pussy Deluxe en een Shawl van PRC uit de collectie van Yfke. Kortom, voldoende kadootjes om vrouw, vriendin of dochter weer mee blij te maken.

Al met al was de LadyPhone party wederom een spetterend evenement. Maar zoals zo vaak zeggen foto's veel meer dan woorden.

LadyPhone-Party-MotorolaOok gasten die met iets anders belden (en fotografeerden) dan een Samsung werden binnengelaten:-)))

Yfke-Omar-QuintyYfke was zichtbaar blij met de voor haar speciaal ontworpen tas van Omar Munie.

PRC-ModeshowZomerse jurken van PRC

Omar-Tassen-ShowExclusieve tassen van Omar Munie

Hieronder nog een aantal kiekjes van (bellende) BN-ers
Roze-Loper-e
Roze-Loper-n
Rode-Loper-f
Rode-Loper-g
Rode-Loper-h
Rode-Loper-j
Rode-Loper-k
Roze-Loper-c
Roze-Loper-d
Roze-Loper-m
Roze-Loper-o

De ambiance van De Duif: 'A Touch Of Pink'LadyPhone-Party-Overview

Hedkandi zorgde voor de muzikale afsluiting.Hedkandi

De presentatie was in handen van Quinty Trustfull, ook bekend van andere Samsung (Pink Ribbon) events en de Graham Awards.Quinty-Presentatie

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.