Geruchten
26 augustus 2011 - Ron Smeets

Samsung advocaten bevestigen de Nexus Prime

De Nexus Prime is al geregeld opgedoken in het geruchtencircuit. Dit zou de opvolger van de Samsung Nexus S (foto) moeten worden, ofwel het derde 'puur Android' toestel van Google.

In een email van enkele Samsung advocaten aan iemand die volgens de Koreanen de firmware van de Nexus Prime in handen gekregen had wordt het bestaan van dit toestel min of meer bevestigd. Natuurlijk moet je bij dit soort geruchten altijd een slag om de arm houden. Het zou zomaar kunnen blijken dat de mail van Samsung verzonnen is ;-) Enfin, kijk zelf maar.

Hieronder staat een screenshot van een deel van deze email. Daarin wordt de onbekende onverlaat gesommeerd om direct te stoppen met het aanpassen, verspreiden en gebruiken van de Nexus Prime firmware. Wissen of weggooien mag ook niet van Samsung (voor zover hij dat al van plan mocht zijn ;-)). Nee, hij moet Samsung contacteren en de software retourneren. De volledige tekst kun je hier nalezen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.