Entertainment
17 oktober 2011 - Ron Smeets

Samsung advocaat ziet geen verschil Galaxy Tab 10.1 en iPad2

Een van de Samsung advocaten is er tijdens een van de vele rechtzaken niet in geslaagd de Galaxy Tab 10.1 en de iPad 2 aan te wijzen toen de rechter hem dat vroeg. Daarbij moet wel gezegd worden dat de advocaat op een meter of drie afstand van de twee tablets stond, maar toch.

Natuurlijk lijken veel tablets op elkaar en natuurlijk is het een rare vraag van de rechter maar ik mag aannemen dat advocaten in een rechtzaak die grotendeels gaat om de vraag hoeveel de Galaxy Tab 10.1 en de iPad 2 op elkaar lijken er op z'n minst voor zorgen dat zij, desnoods geblinddoekt ;-)), het verschil wél kunnen zien. Al was het maar om de zaak voor hun client in positieve zin te beinvloeden.

Het verslag van dit hilarisch moment voor een Amerikaanse rechter verscheen dit weekend bij Reuters. Op de vraag van rechter Koh aan de betreffende Samsung advocaat of hij de Samsung Galaxy Tab 10.1 kon aanwijzen, naast een iPad 2, was zijn antwoord: "Niet van deze afstand, edelachtbare". De rechter vroeg vervolgens of een van de andere advocaten van Samsung de jusite tablet wel kon aanwijzen. Enkele ogenblikken later waren de advocaten er uit en konden ze, gelukkig, de juiste tablet aanwijzen.

Koh [US Judge] frequently remarked on the similarity between each company’s tablets. At one point during the hearing, she held one black glass tablet in each hand above her head, and asked Sullivan if she could identify which company produced which.

“Not at this distance your honor,” said Sullivan, who stood at a podium roughly ten feet away.

“Can any of Samsung’s lawyers tell me which one is Samsung and which one is Apple?” Koh asked. A moment later, one of the lawyers supplied the right answer

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.