Toestellen
03 augustus 2016 - Ron Smeets

Samsug Galaxy Note 7 al verkocht én uitgepakt in Dubai

Ik weet dat ze in Arabische landen een andere jaartelling en kalender hanteren. Wellicht is dat dan ook de reden dat de eerste Galaxy Note 7 exemplaren daar al over de toonbanken gaan. Dat is amper 24 uur na de lancering en twee tot vier weken voordat de rest van de wereld (en wij hier in Nederland en België) aan de beurt zijn.

Een van de gelukkige eerste eigenaren van een Silver Titanium uitvoering van de Galaxy Note 7 maakte onderstaande 'uitpakvideo' van zijn nieuwe phablet. Hij betaalde omgerekend zo'n 816 euro voor het losse toestel en kreeg er voor dat bedrag, bijna 35 euro onder de adviesprijs, ook nog een 128GB microSD kaartje bij.

https://youtu.be/JWu68UZdoG8

Wie de komende weken nog in de buurt van Dubai komt kan er dus eentje oppikken in een lokale telecomshop. De prijs valt alleszins mee, mits je zonder problemen ook weer langs de Nederlandse Douane komt natuurlijk. Want met invoerrechten en dergelijke wordt de Galaxy Note 7 wel ineens een heel stuk duurder.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.