Nieuws
24 september 2007 - Ron Smeets

Samenwerking tussen Samsung en Armani aangekondigd

Dit lijkt een beetje als mosterd na de maaltijd te komen want de berichten over de eerste Armani GSM van Samsung, ook bekend als de P520, gaan al ruim anderhalve week het internet rond.

Wat dat betreft is het nieuws dat men vandaag in Seoul dus wereldkundig maakte niet echt als een bom ingeslagen. Samsung en Armani maakten echter ook meteen bekend dat de samenwerking niet alleen bij mobiele telefoons zal blijven.

Volgens het bericht komt er begin volgend jaar ook al een 'Armani/Casa-Samsung' design LCD TV op de markt. Daarnaast werkt men ook aan andere electronische producten, aldus Armani en Samsung.

Via: Yahoo! News



Gerelateerde links:
Samsung SGH-P520 in aantocht
Verslag van het Samsung City Event
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.