Toestellen
29 juni 2008 - Ron Smeets

Samenwerking tussen Apple en Sony Ericsson?

Dat zou je kunnen denken bij het zien van dit toestelletje (foto), maar helaas (of gelukkig) is ook dit weer een voorbeeld van Aziatische kopieerzucht ;-)

Het toestel is de MEGA4, afkomstig van het Koreaanse Ezze Mobile Tech en werd deze week gespot bij de Amerikaanse FCC.

De Koreaanse fabrikant heeft met het ontwerpen van de MEGA4 getracht de User Interface van de iPhone te combineren met de looks van een Sony Ericsson (de vijf speaker gaatjes aan de bovenzijde en de toetsen aan weerszijden van een ronde slectieknop aan de onderzijde).

Enkele specs die genoemd worden zijn een quad-band GSM, touchscreen display, TV-out en Bluetooth. Verder moet ie het doen met GPRS support en dus geen 3G.Gerelateerde links:
De echte iPhone verliest het van Chinese fake. . .
Fake P1i van Gold Star met twee SIM kaarten
Weer een Chinese nep iPhone
Fake Sony Ericsson W660i van CECT
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.