Entertainment
19 november 2012 - Ron Smeets

Sam Sung werkt bij Apple (fun)

Dit is gewoon leuk. In het Pacific Centre, een Apple Store in Vancouver, Canada, werkt ene meneer Sam Sung. Zijn visitekaartje (zie afbeelding hieronder) dook afgelopen dagen online op nadat een klant door hem geholpen was.

'What's in a name' zou je zeggen, maar er moet toch iemand bij de Personeelsafdeling van Apple gedacht hebben dat dit wel eens in het nieuws zou kunnen komen. Ik hoop niet dat ze Sam Sung daarom ook aangenomen hebben, maar gewoon omdat het een geode medewerker is ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.