Toestellen
28 februari 2011 - Ron Smeets

Sakura Pink (roze) Sony Ericsson Xperia Arc gekiekt

Terwijl de meeste toestellen steeds vaker in kleuren met bijna poëtische namen 'geverfd' worden schijnt er toch ook nog steeds vraag te zijn naar 'roze' uitvoeringen.

Neem bijvoorbeeld de Sony Ericsson Xperia Arc. Standaard wordt dat toestel, wanneer hij over enkele weken in de winkels verschijnt, in 'Midnight Blue' en 'Misty Silver' geleverd. In Japan is echter ook een roze versie, Sakura Pink om precies te zijn, gekiekt maar ik kan niet zeggen dat die kleur echt past bij de Xperia Arc. Oordeel zelf maar.

SE-Xperia-Arc-Roze-b SE-Xperia-Arc-Roze-c SE-Xperia-Arc-Roze-d SE-Xperia-Arc-Roze-e Meer foto's van de roze Xperia Arc vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.