Nieuws
19 augustus 2010 - Richard Otto

SAIL 2010 op je mobiel

Sinds vandaag gaat de SAIL 2010 officieel van start. Voor dit jaar is er zelfs een officiële applicatie van de SAIL gelanceerd. Deze mobiele applicatie laat je precies zien wat er komende dagen te doen is tijdens het evenement.

Vanaf nu kun je met je mobiel zien waar je de schepen en podia kunt bezoeken, maar biedt ook informatie over de schepen, een plattegrond en de vaarregels voor de bezoekers, die per boot komen. 

De gratis applicatie wordt gesponsord door de ING Bank. Op bijna elke pagina staat namelijk een banner met "Zet koers naar het ING-piraten eiland" Ik kan me nog herinneren dat er reeds een SAIL 2010 iPhone App in juli is uitgekomen. Deze kostte toen echter 0,79 eurocent in de App Store. Hoogstwaarschijnlijk heeft de ontwikkelaar eerst de applicatie om er vervolgens sponsoren voor te zoeken.  

De multi-paltform mobiele applicatie is voor de volgende toestellen beschikbaar: BlackBerry, Google Android, HTC, LG, Motorola, Nokia, iPhone, Samsung, Siemens, Sony Ericsson. Meer informatie over deze mobiele toepassing is HIER te vinden.

Over de auteur: Richard Otto