Toestellen
27 juni 2007 - Ron Smeets

Sagem 3G muziek GSM voor Vodafone

De Franse toestelmaker Sagem heeft enige tijd geleden een overeenkomst met Vodafone gesloten voor de levering van een aantal goedkopere toestellen.

Ziehier een van de eerste resultaten van die samenwerking. De Sagem My850v wordt een midrange muziek clamshell die het eerst in Engeland op de markt gaat komen volgende maand (Juli).

De specs van deze Sagem zijn alleszins redelijk te noemen. Behalve de multimedia speler en UMTS support heeft hij ook 2 camera's, een 2MP versie en een VGA cam aan de voorzijde voor videobellen, een intern QVGA display, een kleiner extern scherm, Bluetooth, 16MB intern geheugen en een microSD geheugenkaart optie.

't Is geen iPhone, maar daarom ook stukken voordeliger. In Engeland wordt dit toestel al gratis aangeboden bij een contractverlenging. Of dat hier ook het geval zal zijn, als de My850v uitkomt, is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Sagem maakt goedkope toestellen voor Sony Ericsson
Kleinste Bluetooth headset ter wereld is van Sagem
Sagem heeft ook duurdere modellen
Vier nieuwe Sagem toestellen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.