Tablets
08 november 2012 - Ron Smeets

S-Pen en features komen naar de Windows 8 Samsung Ativ's?

De S-Pen van Samsung leek voorbehouden aan de Note toestelfamilie (smartphones en tablets). Nu is echter een video opgedoken, die door Samsung zelf gemaakt lijkt te zijn, waaruit je kunt afleiden dat de Koreaanse fabrikant van plan is de S-Pen en bijbehorende (software) features ook naar de Aitv Smart PC's, die op Windows 8 draaien, te brengen.

In de video zijn onder andere S-Memo en S-Note te zien en natuurlijk de bekende S-Pen zelf. En dat dus allemaal op een Samsung Ativ Smart PC.

http://www.youtube.com/watch?v=EWUBZjaZY7E
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.