Toestellen
16 november 2008 - Ron Smeets

Russische videopreview HTC Max 4G

De video is nog helemaal in het Russisch en er is vrij veel achtergrondgeluid maar de video hieronder toont wel de eerste bewegende beelden van de HTC MAX 4G die eerder deze week aangekondigd werd en binnenkort in de Russische winkelschappen zal liggen.

Omdat er hier in Nederland en België nauwelijks nog WiMAX dekking is zullen wij het voorlopig moeten doen met de Touch HD. Die is, op de WiMAX support na, vrijwel identiek.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.