Entertainment
02 juli 2008 - Ron Smeets

Russische atleten met een gouden Samsung naar Beijing

Iedereen kent wel de verhalen van het schrikbarend snel groeiend aantal verschrikkelijk stinkend rijke Russen en hun niet aflatende drang om die rijkdom vooral zo openbaar mogelijk uit te dragen.

Welnu, het Russische Olympisch Comité heeft besloten hier ook aan mee doen door alle Beijing-gangers te voorzien van de gouden uitvoering van de Samsung D780 DuoS.

Maar behalve de bling factor heeft het toestel ook nog andere voordelen voor de Russen. Zo kunnen ze, eenmaal in China, flink besparen op hun roaming kosten door er zowel een lokale sim als hun eigen, Russische sim in te stoppen. De Samsung D780 ondersteund namelijk twee SIM kaarten en zowel GSM als CDMA netwerken.

Toch denk ik dat het goud dat verwerkt is in deze Olympische uitvoering de uiteindelijke doorslag gegeven heeft. Ik ben benieuwd hoeveel Russen we tijdens de openingsceremonie daadwerkelijk kunnen betrappen met dit toestel. Ze zouden, ook op TV, redelijk moeten opvallen, toch? ;-)Gerelateerde links:
Gouden uitvoering van de Samsung U600
Olympisch Gouden versie van de Samsung E848
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.