Toestellen
16 oktober 2009 - Ron Smeets

Ruim twee uur met de Nokia N900

Zelf heb ik sinds gisteren ook een N900 in huis. Met dank aan TNT overigens, want die hadden er vijf dagen voor nodig om een doosje van Amsterdam via Brussel naar Hoensbroek te transporteren. Nu weet ik dat Limburg vaak vergeleken wordt met België, maar toch.

Enfin, de komende dagen ga ik mijn N900 eens flink aan de tand voelen en daar komt natuulijk een uitgebreid verslag van. Eerder deze week heeft Steve 'Chippy' van UMPC Portal het toestel al uitgebreid besproken. Hieronder kun je de drie video's daarvan bekijken. In totaal bijna twee en een half uur kijkplezier. Uhhm, je moet dus wel een N900 fanaat zijn om dit helemaal tot het einde te kunnen uitzitten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.