Nieuws
04 juli 2007 - Ron Smeets

Ruim eenderde van MC lezers wil een iPhone

Dat is tenminste de uitslag van onze poll van de afgelopen weken.

De vraag ‘Ga jij een iPhone kopen?’ werd in totaal 1138 keer beantwoord. Ruim 36% zegt dat hij of zij een iPhone zal kopen. Bijna 19% weet het nog niet en 45% zegt er géén te zullen gaan aanschaffen.

Nu ben ik er van overtuigd dat de gemiddelde bezoeker van MobileCowboys een meer dan gemiddelde interesse heeft voor Mobiele telefoons, gadget’s en andere wannahaves dus ik ga er ook niet van uit dat straks 36% van (mobiel) bellend Nederland daadwerkelijk een iPhone zal kopen, maar dat Apple’s GSM ook hier een succes zal worden durf ik nu best te roepen.Gerelateerde links:
Europese (3G) iPhone wordt maandag aangekondigd
Europese iPhone abonnementen van Vodafone gespot
iPhone vanaf 1 November in Duitsland te koop
Ga jij een iPhone kopen?
T-Mobile ook in de race voor de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.