Nieuws
13 juli 2007 - Ron Smeets

Ruim 90% van alle iPhone gebruikers extreem tevreden

Ik kan niet zeggen dat dit resultaat van het tevredenheids onderzoek onder de kersverse iPhone gebruikers mij echt verbaasd.

Van alle ondervraagden zegt meer dan 90% 'uiterst' of 'zeer' tevreden te zijn met zijn of haar iPhone. De mobiele bellers die GEEN iPhone bezitten zeggen gemiddeld maar 180 dollar voor een iPhone te willen betalen voordat ze overwegen er een aan te schaffen.

Opvallend is wel dat 35% van de iPhone bezitters gemiddeld zo'n 167 dollar extra betaald hebben om onder hun abonnement bij een andere provider uit te komen om naar AT&T over te stappen.

Een ander, zeer verassend, feit is dat 30% van diegenen die nu een iPhone hebben nog nooit eerder een Apple hadden en 40% heeft zelfs nog nooit een iPod gehad.

Voor de volledigheid. Ik hoor zelf zeerzeker ook bij die eerste 90%, maar ben wel al jaren een notoire Apple gebruiker en heb ook 3 iPod's thuis (voor mijn vriendin, dochter en mijzelf).Gerelateerde links:
Mijn iPhone . . .
Ruim eenderde van MC lezers wil een iPhone
iPhone voorraden slinken snel
500.000 iPhones in het eerste weekend
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Ga jij een iPhone kopen?
Europese iPhone naar Vodafone, Google Phone naar O2?
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.