Nieuws
03 mei 2007 - Ron Smeets

Ruim 50% doet niet aan mobiel internetten

Dat is de conclusie van de vraag die wij de afgelopen twee weken in onze poll stelden: 'Hoe vaak surf jij op het web met je mobieltje?'

Van de ruim 600 uitgebrachte stemmen zei 51% nooit mobiel te internetten. Ruim 18% gaf aan dagelijks mobiel te surfen, 10% doet dat wekelijks en 21% zegt soms of 'af en toe' wel eens mobiel te internetten.

Daarmee lijken de MobileCowboys bezoekers meer gebruik te maken van mobiel internet dan de gemiddelde Nederlander (en Belg), maar ja, hier komen dan ook voornamelijk alleen bezoekers die geinteresseerd zijn in mobiele toestellen, -diensten en -content ;-)Gerelateerde links:
Mobiel internet gebruik in Japan
Japanse jeugd prefereert internetten via hun mobiel.
Onbeperkt internetten op je mobiel voor £5,-
Nieuwe marketing campagne van T-Mobile voor mobile internet
T-Mobile ziet grote toekomst in Mobile internet!
Toegankelijkheid Mobiel Internet moet beter
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.