Nieuws
10 juni 2010 - Ron Smeets

Ruben is DE stem van Nokia Maps in Nederland geworden

Een tijdje geleden startte Nokia in Nederland de audities voor "Wie wordt DE stem van Nederland" voor Nokia Maps Navigatie. Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt: Ruben Dingemans (derde van links op de foto hiernaast).

Hij gaat binnenkort in een studio alle navigatie commando's inspreken en als alles volgens planning verloopt zal Ruben's stem ergens in het najaar beschikbaar komen voor Nokia Maps. Op de site van Nokia kun je een filmpje bekijken van de finale.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.