Nieuws
24 januari 2011 - Ron Smeets

RSS Reader voor Symbian^3 toestellen

Nokia Betalabs heeft een aardige, korte, demo van een nieuwe RSS Reader, heel toepasselijk de Nokia Reader genaamd, gemaakt. De App is geschikt voor zowel Symbian S60 als Symbian^3 toestellen van de Finse fabrikant.

Hieronder kun je de videodemo bekijken. Mocht je de nieuwe Nokia Reader al willen downloaden op je N8, C7, N97 (mini) of ander Symbian (S60 / ^3) toestel dat kan dat hier. Letwel, het is nog een beta versie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.