Nieuws
03 december 2005 - Ron Smeets

RSS feed meldingen per SMS

Yahoo! heeft haar Alerts dienst uitgebreid met een optie om de resultaten van RSS feeds per SMS te ontvangen. Handig als je niet online bent maar wel wilt weten of er 'nieuws' is op een of meerdere RSS feeds waar je op geabonneerd bent.

Yahoo! Alerts brengt voor deze service niets extra's in rekening, maar de standaard SMS tarieven van providers gelden natuurlijk wel. Kijk dus uit voor welke RSS (feeds) je 'm instelt want voor je het weer ben je door je bel- en SMS tegoed heen of ontvang je gepeperde rekeningen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.